fbpx

Situaţia la zi în Prahova: Cinci cazuri noi de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore. La terapie intensivă sunt internaţi doi pacienţi

Situaţia la zi în Prahova: Cinci cazuri noi de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore. La terapie intensivă sunt internaţi doi pacienţi

Image
Image

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 181 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șapte au decedat și 104 au fost declarate vindecate și externate. Au fost testate 5278 de persoane. Faţă de precedenta raportare, în ultimele 24 de ore au fost anunţate cinci cazuri noi şi o singură vindecare. Dintre pacienții confirmați cu COVID-19, doi sunt internați la terapie intensivă, a mai anunţat miercuri Prefectura Prahova.

La nivelul județului Prahova, în data de 17 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1305 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieșit de sub această măsură 60 de persoane și au intrat alte 189. În carantină instituționalizată se află 27 de cetățeni.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 16 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate două societăți comerciale, legitimate 227 de persoane și oprite în trafic 165 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 1465 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 46 sancțiuni, în valoare de 26100lei. A fost constatată o infracțiune privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.