Trotuare pe DN1A, din fonduri europene, la Boldeşti-Scăeni

Trotuare pe DN1A, din fonduri europene, la Boldeşti-Scăeni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Boldeşti-Scăeni vrea să amenajeze trotuare şi piste de biciclete pe tronsonul din DN1A care tranzitează oraşul, printr-un proiect european care mai include şi modernizarea altor două străzi locale.

Administraţia locală a lansat recent o licitaţie, pentru desemnare firmei executante. Suma alocată este de aproximativ 2,3 milioane de lei, fără TVA, potrivit informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Termenul pentru depunerea ofertelor este fixat pe 21 martie. Ofertele vor fi evaluate în funcţie de un algoritm care va ţine cont de preţul cel mai scăzut, în proporţie de 80%, şi de experienţa personalului, în proporţie de 20%.

Lucrări pentru trotuare pe DN1A, din fonduri europene

Proiectul de amenajare de trotuare pe DN1A şi modernizare a altor două străzi este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Contractul va viza trei obiective, dintre care cel mai amplu este cel de amenajare a trotuarelor şi pistelor de biciclete pe Drumul Naţional 1A, cu o valoare estimată la 1,9 milioane de lei. Celelalte vizează amenajarea unui trotuar pe strada Monumentului, estimată la puţin peste 125.000 de lei, respectiv modernizarea străzii Liceului, estimată la 242.000 de lei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image