VERDE CRUD | Primăria Sinaia deschide campania de curățenie și înfrumusețare a orașului

VERDE CRUD | Primăria Sinaia deschide campania de curățenie și înfrumusețare a orașului
Autorităţile din Sinaia anunţă demararea campaniei "Verde Crud", cu ambiţia de a deveni "cel mai curat oraş din ţară"
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Sinaia anunță deschiderea Campaniei “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului. Ajunsă la a optsprezecea ediţie, campania din 2023 se va derula în perioada 30 martie - 13 aprilie.

“Începem curățenia generală în Sinaia, așa cum facem în fiecare an, și ne bazăm pe implicarea tuturor sinăienilor! Este un parteneriat care s-a consolidat în timp, vrem să demonstrăm că ambiția noastră, de a deveni cel mai curat oraș din țară, se concretizează muncind împreună!” a declarat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

Campania “Verde Crud 2023” se va desfășura în toate cartierele din Sinaia, prin participarea directă a sinăienilor și cu implicarea serviciilor publice din oraș, pentru colectarea gratuită, după un program stabilit, a deșeurilor vegetale (frunze, crengi, resturi vegetale), dar și curățarea străzilor, a trotuarelor, curților și a rigolelor, anunţă autorităţile locale, într-un comunicat de presă transmis marţi.

Concursuri, concerte şi cadouri cu ocazia campaniei "Verde Crud"

“Până la Sărbătorile Pascale, vom avea mai multe acțiuni de ecologizare la care vă chem să ne unim eforturile, pentru că orașul este casa noastră, de care trebuie să avem cea mai mare grijă! Vă invităm, cu drag, localnici și turiști, să păstrăm Sinaia curată pe tot parcursul anului și să facem front comun pentru a proteja natura care ne înconjoară”, a adăugat primarul Vlad Oprea.

Campania va redeschide și în acest an competiția pentru cea mai frumoasă grădină din oraș, în cadrul concursului cu premii “Grădina ta”, devenit deja o tradiție pentru gospodarii din Sinaia.

La finalul campaniei, Primăria Sinaia va organiza în cartiere concerte pentru locuitorii din zonele respective, copiii vor putea participa la ateliere de creație din materiale reciclabile și toți participanții vor primi ghivece de flori.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image