VIDEO | Ludovic Orban a ajuns astăzi în pădurea Sicrita din Prahova, unde au fost plantaţi 1.500 de puieţi de stejar, la iniţiativa deputatului George Ionescu

VIDEO | Ludovic Orban a ajuns astăzi în pădurea Sicrita din Prahova, unde au fost plantaţi 1.500 de puieţi de stejar, la iniţiativa deputatului George Ionescu
Ludovic Orban a participat, alături de câteva zeci de voluntari, la o acţiune de plantare de puieţi de stejar derulată în pădurea Sicrita, din Prahova (Foto: Alex Călinoiu - Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fostul premier Ludovic Orban, preşedintele partidului Forţa Dreptei, a participat duminică, alături de câteva zeci de voluntari, la o acţiune de plantare organizată de filiala Prahova în pădurea Sicrita, din Râfov. 1.500 de puieţi de stejar au fost plantaţi cu această ocazie.

Acţiunea a fost organizată de Forţa Dreptei Prahova, cu suportul Romsilva. Pe o vreme mohorâtă, bună mai degrabă de stat în casă decât de plimbări, aproximativ 40 de persoane - membri şi simpatizanţi ai formaţiunii politice, alături de lucrători silvici - au plantat puieţi în pădurea Sicrita, într-o zonă situată între râul Teleajen şi autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti.

{cwgallery}

"Mi se pare ceva firesc. În viaţă, e bine să faci lucruri bune, care să rămână după tine. Cu siguranţă, a planta doi, zece, o sută, o mie de arbori cu siguranţă este un lucru benefic, iar pădurea care va rămâne va dăinui dincolo de viaţa ta", a transmis Ludovic Orban.

Plantarea de duminică vine după ce, în primăvară, Forţa Dreptei Prahova a mai derulat o acţiune similară.

"Este a doua acţiune pe care o desfăşurăm în acest an, ajutaţi de Romsilva, şi le mulţumesc pe această cale pentru că ne-au acordat sprijin tehnic şi posibilitatea să plantăm copaci. Suntem echipa Forţa Dreptei Prahova, împreună cu domnul preşedinte şi cu mai mulţi colegi veniţi din Bucureşti şi facem această acţiune care va dăinui. Copacii pe care i-am plantat în primăvară au prins rădăcini, au crescut, i-am vizitat şi sunt în regulă, sper să fie şi de data aceasta la fel", a afirmat deputatul George Ionescu, preşedintele Forţa Dreptei Prahova.

"Prin acţiunea pe care o desfăşurăm astăzi tragem şi un semnal de alarmă cu privire la schimbările climatice. Încercăm să implicăm cât mai mulţi tineri, să-i conştientizăm că pădurea reprezintă viitorul pentru un mediu cât mai sănătos", a transmis Dragoş Rusu, preşedintele Forţa Dreptei Ploieşti.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image