Accident feroviar în Teleorman. Patru persoane rănite după ce un tren de pasageri a oprit brusc pentru a evita coliziunea cu un vagon deraiat al unui marfar

Accident feroviar în Teleorman. Patru persoane rănite după ce un tren de pasageri a oprit brusc pentru a evita coliziunea cu un vagon deraiat al unui marfar
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident feroviar s-a produs în această dimineață între localitățile Măldăeni – Roșiorii de Vede, fiind activat Planul Roșu de Intervenție. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), șapte ambulanțe SMURD, opt ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere și două autospecialele de primă intervenție și comandă.

Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 04.05, iar la ora 06.45 a fost dezactivat. Trei victime au fost transportate la spital, conștiente și cooperante, 10 persoane monitorizate la fața locului cu traumatisme ușoare. În tren au fost aproximativ 280 de persoane, dintre care circa 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluați de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR.

Potrivit ziarulteleormanul.ro ultimele informații centralizate de la locul intervenției, se prezintă astfel: – 12 persoane rănite, dintre care 4 transportate la spital și 8 nu au necesitat acest lucru, însă au fost asistate medical la fața locului; – dintre cele 4 victime, un bărbat de circa 46 de ani și o femeie de aproximativ 30 de ani au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor și capului, conștiente și cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani și o femeie de aproximativ 61 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Foto ziarulteleormanul.ro/

Image