Trupurile a doi adolescenți au fost găsite într-o casă părăsită

Trupurile a doi adolescenți au fost găsite într-o casă părăsită
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi tineri, de 16 și 18 ani, au fost uciși cu bestialitate chiar în locuința lor din Turnu Măgurele. Ulterior trupurile celor doi au fost transportate și ascunse într-o casă părăsită. Potrivit impactnews24.ro oamenii legii l-au identificat pe presupusul făptaș în persoana unui bărbat de 24 de ani, din Roșiori de Vede. Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore.

“În ziua de 25 octombrie, a. c., un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman”, a transmis IPJ Teleorman conform sursei citate.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto impactnews24.ro.

Image