Un băiat de 13 ani a fost atacat și rănit de șase câini maidanezi

atac câini maidanezi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un adolescent a fost, marți, victima unui nou atac al maidanezilor. Șase câini au tăbărât pe băiatul care mergea cu un moped. Rănit, acesta s-a salvat în ultima clipă, reușind să se refugieze într-o curte.

 

Incidentul a avut loc în comuna Conțești, din județul Teleorman. Băiatul venise în vizită la bunici. Acesta a fugit într-o curte și și-a anunțat tatăl, care l-a luat și l-a dus la spital.

Goana bărbatului a atras atenția unui echipaj de Poliție, care l-a tras pe dreapta. Când oamenii legii au aflat ce se întâmplase, i-au însoțit mașina până la unitatea medicală.

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale,” a transmis Poliţia Judeţeană Teleorman.

Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliția a anunțat că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Incidentul de marți a avut loc la doar câteva zile după ce un bărbat de 71 de ani, din Brașov, și o femeie de 43 de ani, din București, au murit tot în urma unor atacuri de câini.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image