VIDEO | Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a târât un câine legat de buldoexcavator

caine tarat pe sosea de buldoexcavator
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Imagini șocante surprinse în județul Teleorman! Șoferul unui buldoexcavator a fost filmat în timp ce târa pe șosea un câine. Bărbatul a spus că nu văzuse animalul în momentul în care a fost oprit de ceilalți șoferi, care i-au reproşat că nu şi-a verificat utilajul înainte de plecare.

Martorii au sesizat Poliția Animalelor Teleorman, relatează Digi24. Câinele a fost dus la un cabinet veterinar pentru a fi îngrijit, iar şoferul s-a ales cu dosar penal, mai arată sursa citată.

“Am reușit să stabilizăm cățelul târât cu buldoexcavatorul. Mâine o luăm de la capăt cu radiografii, posibil intervenții chirurgicale și sperăm ca în cel mai scurt timp să-l vedem mergând”, a transmis asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola.

🆘🔞ATENŢIE, imagini nerecomandate persoanelor sensibile! Tremur de nervi si in timp ce scriu aceste cateva randuri pun ceva pe mine ca sa ies urgent pe usa. ⚠️Aceasta infractiune s-a petrecut in jurul orelor 15.00 undeva in Teleorman. A fost sesizata Politia Animalelor Teleorman care s-a prezentat la fata locului. Catelul a fost confiscat si asa cum prevede legea dat prin ordin de plasare catre un adapost cu care Consiliul Județean Teleorman are contract. Dupa mai multe discutii telefonice cu reprezentantii politiei, cat si cu cei ai Consiliului Judetean, am aflat ca ordinul de plasare este catre Adapostul din Cornetu a lui Vili Veneciuc. O avea Vili multe bile negre, dar de cate ori l-am sunat, ca si acum, nu m-a refuzat. Cainele este acum in masina celor de la Consiliul Județean si in loc sa mearga catre Cornetu merge catre New Vet - Clinica Veterinara din București, clinica catre care ma indrept si eu acum. Le mulțumesc din suflet medicilor care au ramas peste program sa astepte. Vreau sa multumesc reprezentantului Politiei Animalelor Teleorman, cat si celor de la Consiliul Județean Teleorman care au inteles ca locul acestui caine este intr-o clinica veterinara. De asemenea infractorului i s-a deschis dosar penal si va vom tine la curent in legatura cu ancheta.

Publicată de Kola Kariola pe Vineri, 16 iulie 2021

Image