fbpx

Bărbat încătușat fiindcă și-a bătut cu sălbăticie calul

Bărbat încătușat fiindcă și-a bătut cu sălbăticie calul

Image
Image

Un tânăr din județul Olt care și-a bătut crunt animalul de povară, imaginile fiind surprinse de un martor și postate pe o rețea de socializare, a ajuns în arestul poliției.

Evenimentul nedorit s-a petrecut duminică, 16 octombrie 2022, în localitatea Dobrosloveni, satul Reșca, din județul Olt. Potrivit adevarul.ro, pe un cont de Facebook au fost postate imagini cu un bărbat care își lovește în mod repetat calul de povară cu o bâtă. Poliția Animalelor s-a sesizat, bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 ore. Astăzi el va fi prezentat judecătorului cu propuneri legale. 

S-au sesizat însă și reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor, care au ajuns în localitatea olteană și au preluat animalul supus violențelor.
„În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru canalină și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rănirea cu intenție a animalelor și schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, au mai transmis reprezentanții Poliției Olt.

Conform sursei citate, animalul a fost preluat, duminică-seara, de către Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța, asociație care a salvat, de altfel, în ultimii ani de la o viață chinuită foarte multe animale. 


Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto adevarul.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.