21 de autoturisme avariate, după ce acoperişurile unor blocuri au fost doborâte de vijelie

21 de autoturisme avariate, după ce acoperişurile unor blocuri au fost doborâte de vijelie
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un număr de 21 de autoturisme au fost avariate după ce acoperişurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele din cauza vijeliei din noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit Agerpres citând ISU Dolj, în urma fenomenelor meteo cod galben, descărcări electrice de vijelii şi grindină, în municipiul Craiova - cartierul Craioviţa Nouă, bulevardele Dacia şi Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea părţilor de acoperiş la trei blocuri de locuinţe.

"După ce au fost înlăturate elementele din structura acoperişului, s-a constatat că au fost avariate 21 de autoturisme de la cele trei blocuri de locuinţe. Nu au fost înregistrate victime", a anunțat ISU Dolj.

Tot în municipiul Craiova, pe străzile Pârâului şi Burebista, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil, fără a produce pagube materiale. Şi echipaje de la Regia de Administrare a Domeniului Public Craiova au intervenit pentru degajarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, Serviciul Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Valea Stanciului a intervenit pentru degajarea unui copac, căzut pe carosabil, în comuna Valea Stanciului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image
Image