Afacerist doljean, omorât în bătaie de doi tineri

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un om de afaceri, de 46 de ani, a fost omorât aseară în bătaie de doi tineri, în comuna mehedinţeană Vraţa. Bărbatul era patronul unui depozit de materiale de construcţie şi cherestea din Cetate, Dolj.

Potrivit Gazeta de Sud, victima a plecat cu un camion de la firmă. În comuna Vraţa, o căruţă în care erau patru persoane l-a şicanat în trafic. Bărbatul a coborât pentru a discuta cu căruţaşul. Doi dintre bărbaţii aflaţi în căruţă l-au lovit cu bâtele. Bărbatul a căzut la pământ într-o baltă de sânge și agresorii au fugit.
Martorii au chemat salvarea, însă pentru bărbatul de 46 de ani a fost prea târziu, medicii veniţi la faţa locului declarând decesul.
Cei doi agresori, unul în vârstă de 23 de ani şi celălalt de 26 de ani, au fost prinşi şi reţinuţi azi noapte la ora 4.00, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de omor.
„Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a confirmat, potrivit sursei citate, procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Credit foto Gazeta de Sud.

Image