ALEGERI PREZIDENŢIALE | Dosar penal pentru fraudă cu urna mobilă, după ce doi bărbaţi ar fi votat în locul unei femei

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un pensionar de 75 de ani și un reprezentant al unei comisii de votare din localitatea Goicea, județul Dolj, sunt cercetați penal pentru că ar fi votat în locul unei femei de 74 de ani, soția pensionarului.

Incidentul a avut loc în timpul votului cu urma mobilă. Potrivit Poliției Dolj, unul dintre bărbați a semnat în locul femeii, iar celălalt a pus ștampila pe buletinul de vot.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din Goicea, membru al echipei care a venit cu urna mobilă la o locuință din Goicea Mica, a aplicat ștampila de vot pe buletin, în locul unei femei de 74 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că soțul femeii, în vârstă de 75 de ani, ar fi fost cel care ar fi semnat în dreptul femeii, pe listele electorale, iar apoi celălalt bărbat ar fi fost cel care ar fi aplicat ștampila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și împiedicarea exercitării drepturilor electorale, informează Digi24.

Image