Alertă națională! Un criminal este căutat de Poliție, după ce și-a decapitat tovarășul de pahar

alerta Poliție criminal
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 25 de ani este căutat de Poliție după ce ar fi omorât un bărbat de 57 de ani. Crima a avut loc, se pare, chiar în Ajunul Crăciunului, iar suspectul nu a fost prins.

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi, ieri prin apel de urgenţă 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său de 57 de ani este decedat în locuinţă.

“Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

“După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcţie necunoscută, fiind efectuate activităţi specifice în vederea prinderii acestuia”, a mai precizat Poliția Dolj.

Victima ar fi fost decapitată. Potrivit apropiaților, individul ar fi cunoscut cu probleme psihice, la fel ca mama lui. Mai mult decât atât, în trecut, acesta ar fi violat o bătrână, scrie Antena 3. Aceeași sursă notează că bărbatul ar fi fost chiar internat o scurtă perioadă de timp, ulterior fiind externat cu tratament la domiciliu.  

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Image