fbpx

Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Un pacient internat la Terapie Intensivă s-a aruncat de la etaj

Image
Image

Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a aterizat pe intrarea din laterala Unităţii de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Dolj. Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale.


Potrivit Gazeta de Sud, bărbatul de 34 de ani, din Zătreni, judetul Vâlcea, internat la Spitalul Clinic Județean Nr 1 Craiova, s a aruncat în gol, circa 2,5 – 3 metri. A sărit de la fereastra pe acoperișul policlinicii.
Bărbatul, fiind și bolnav psihic, a deschis geamul, a sărit de la etajul 3, pe pasarelă şi de acolo pe platforma de la urgenţă, de unde intenţiona să sară din nou. Acolo a fost imobilizat de agenţii de pază.


"Nu vorbea coerent şi era agitat. Omul spunea că e bolnav şi că i se dă tratament care-l droghează. Era în salon şi asistentele au încercat să-l reţină de la acționa în acest fel necugetat, dar era cât pe să o tragă şi pe asistenta şefă după el. El este un om masiv”, a spus Costel Militaru – şef securitate pază şi ordine, potrivit sursei citate.


Potrivit MEDIAFAX, Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a deschis anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul şi dacă există persoane care se fac vinovate de incident.

Sursă foto Gazeta de Sud.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.