Bărbat înjunghiat mortal, din greșeală, în timp ce sacrifica un miel

înjunghiat la stână
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat accidental. Tragedia a avut loc la o stână, în timpul sacrificării unui animal.

 

"La data de 15 aprilie a.c., poliţişti ai Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoeşti, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior", a informat IPJ Dolj.

Conform sursei citate, la faţa locului au fost identificate mai multe persoane, inclusiv membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţiştilor "lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor".

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă și au fost demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image