fbpx

Corpul neînsufleţit al copilului de zece ani din Dolj a fost găsit

Corpul neînsufleţit al copilului de zece ani din Dolj a fost găsit

Image
Image

Ionuţ Velcea, din comuna doljeană Călăraşi, a fost găsit în apele Dunării după două zile. Băiatul de zece ani nu ştia să înoate, fiind găsit la o distanţă de doi kilometri de locul unde s-a înecat.

Adrian Ionuţ Velcea a plecat de acasă joi, 14 iulie, în jurul orei 14,00. Părinţii ştiau că merge împreună cu prietenii să se plimbe cu bicicleta. Când au văzut seara că nu revine acasă, au început să-l caute. Toţi copiii cu care se juca de obicei au spus că nu ştiau unde ar putea fi. Acelaşi lucru l-a spus şi cel mai bun prieten al băiatului, însă după câteva ore a mărturisit ce se întâmplase. Fuseseră să facă o baie în Dunăre şi Adrian căzuse în apă. Copilul a spus că i-a fost frică să spună de la început adevărul.

Potrivit Adevarul.ro, la aproximativ 20 de ore de la dispariţie, bicicleta şi hainele copilului de zece ani au fost găsite pe malul apei. Pompierii ISU Dolj s-au mobilizat imediat, iar la faţa locului s-au deplasat Garda de Intervenţie Bechet, cu un echipaj de prim ajutor şi o ambarcaţiune (şase subofiţeri), dar şi un scafandru.

Pompierii din Dolj au solicitat sprijinul colegilor de la Mehedinţi, care au trimis spre Călăraşi alţi trei scafandri. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit după mai bine de 48 de ore.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.