Criminalul care și-a decapitat tovarășul de pahar în noaptea de Crăciun a fost prins la o stână – VIDEO LINK

criminal dolj tovarășul de pahar
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

După două zile de căutări, polițiștii au reușit să dea de urma tânărului de 25 de ani bănuit că, în noaptea de Crăciun, și-ar fi ucis tovarășul de pahar. Trupul victimei a fost găsit duminică dimineață, de o vecină, iar Poliția emisese, ieri, o alertă națională, pentru găsirea principalului suspect.

 

Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Călărași, județul Dolj, bănuit că și-a ucis vecinul, decapitându-l cu o drujbă, în noapte de 24 spre 25 decembrie, a fost prins luni seară, la o stână aflată pe un câmp de lângă localitatea în care a avut loc crima.

„În continuarea activităților privind căutarea tânărului de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat, în urmă cu câteva minute, acesta a fost găsit de echipele de căutare formate din polițiștii doljeni și jandarmi din cadrul IJJ Dolj, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași. Acesta va fi condus la sediul poliției pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, pentru presa locală.

Potrivit unor surse din anchetă, victima, în vârstă de 57 de ani, ar fi fost decapitată. Principalul suspect, tânărul de 25 de ani, ar fi cunoscut cu probleme psihice și ar avea la activ și o acuzație de viol.

Vedeți AICI imagini din momentul reținerii individului de 25 de ani, bănuit că ar fi comis crima din Călărași.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image