fbpx

Două trăsuri pregătite pentru nuntă au fost ridicate de poliţiştii locali

Două trăsuri pregătite pentru nuntă au fost ridicate de poliţiştii locali

Două trăsuri care erau pregătite pentru o nuntă din Craiova au fost confiscate de pe stradă de către poliţiştii locali, care i-au amendat pe proprietari (Foto: Poliţia Locală Craiova)

Image
Image

Trăsuri pentru nuntă, confiscate de Poliţia Locală! Nuntaşii au fost lăsaţi cu ochii în soare. Două trăsuri care fuseseră închiriate pentru a-i plimba pe miri şi pe câţiva dintre nuntaşi au fost ridicate de pe stradă de către poliţiştii locali din Craiova, iar proprietarii au fost amendaţi.

Poliţia Locală Craiova a oferit detalii pe pagina de Facebook a instituţiei, amintind că, potrivi legii, vehiculele cu tracţiune animală nu au voie pe străzile de municipii. Există unele excepţii, de exemplu pentru organizarea unor curse ocazionale de agrement putându-se obţine nişte autorizaţii din partea autorităţilor locale, însă instituţia insistă că, în cazul de faţă, proprietarii trăsurilor nu aveau nici aşa ceva.

Aşa că trăsurile au fost ridicate cu o platformă, exact cum se procecedează în cazul maşinilor parcate neregulamentar, şi luate.

Trăsuri pregătite pentru nuntă, confiscate direct de pe stradă

"Două trăsuri pregatite pentru nuntă se deplasau pe raza municipiului Craiova, într-o zona intens circulată, fără a deține autorizațiile necesare, conducătorii acestora ignorând prevederile legale ce interzic deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală în municipii", notează Poliţia Locală Craiova, într-un mesaj axat pe ideea că "trăsurile sunt tot vehicule cu tracţiune animală".

"Polițiștii locali cu atribuții rutiere au dispus ridicarea acestora și sancționarea proprietarilor cu amenzi în cuantum de 2.000 lei", se mai arată în mesajul instituţiei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.