FOTO | Imaginea zilei în România la deschiderea şcolilor! Ordine şi distanţare înăuntru, buluceală la porţi

FOTO | Imaginea zilei în România la deschiderea şcolilor! Ordine şi distanţare înăuntru, buluceală la porţi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un român a surprins o imagine reprezentativă pentru haosul generat de deschiderea unităţilor de învăţământ. În prima zi de şcoală, copiii au fost preluaţi de cadrele didactice încă de la intrarea pe porţi, au avut gel dezinfectant pentru mâini, au avut măşti de protecţie şi, în multe unităţi de învăţământ, circuite speciale, pentru a putea menţine distanţa faţă de alte persoane. Degeaba, câtă vreme la poartă au trecut printr-o aglomeraţie de nedescris, iar părinţii au stat buluc!

Imaginea a fost publicată pe Facebook de un bărbat din Craiova şi a strâns sute de aprecieri, distribuiri şi comentarii în 24 de ore. În fotografia făcută de sus, de la geamul unui bloc, se văd clar diferenţele dintre modul organizat în care stau copiii în curtea şcolii, la intrarea în unitate, şi cel total dezorganizat în care se face intrarea în unitate.

"În curte, elevii stau distanțați. La poartă părinții stau buluc, plângându-se că statul nu a facut nimic pentru siguranța copiilor. Stă în firea noastră să așteptăm ca cineva să facă ceva. Cineva, oricine. Dar nu noi", comentează autorul.

(Foto: Facebook Andrei Nicolae)

 

Image