fbpx

Heroină de 1,5 milioane de euro găsită în autocamionul cu care un bulgar a încercat să intre în România

Heroină de 1,5 milioane de euro găsită în autocamionul cu care un bulgar a încercat să intre în România

Image
Image

Un cetățean bulgar a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, acesta fiind bănuit de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Duminică, bărbatul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - județul Dolj, pe sensul de intrare în România din Bulgaria, la volanul unui autocamion. "Cu ocazia efectuării controlului specific, polițistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabina autocamionului, într-o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje şi sacoşe cu mâncare, mai multe pachete ce conțineau aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piață de aproximativ 1.500.000 euro", a informat DIICOT.

În cursul acestei zile, inculpatul va fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: DIICOT

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.