Incendiu puternic la o hală în care erau depozitate electrocasnice şi mobilier

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incendiu puternic a mistuit, duminică dimineaţa, o hală din localitatea Işalniţa, în care erau depozitate aparatură electrocasnică şi mobilier. Pompierii doljeni spun că au intervenit cu mai multe autospeciale şi au reuşit să ţină flăcările sub control.

„În aceasta dimineață(duminică – n.r.) s-a primit un apel prin 112. Persoana a sesizat că, în aproprierea localităţii Işalnita, a izbucnit un incendiu. Imediat a fost alertată subunitatea de pompieri din zonă. La sosirea echipajelor de pompieri s-a constatat ca ardea generalizat în interiorul unei hale, pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Hala este construită din materiale necombustibile, însă acoperită cu panouri tip sendwich. Imediat s-a trecut la realizarea dispozitivului de localizare a incendiului, concomitent cu cel de lichidare a incendiului”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

Pompierii doljeni au mai explicat că incendiu se manifesta foarte puternic datorită bunurilor depozitate în hală, foarte combustibile, informează Gazeta de Sud. Este vorba de aparatură electrocasnică şi mobilier. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, 18 subofițeri şi o ambulanţă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Reprezentanţii ISU Dolj au mai explicat că, în urma verificărilor, s-a constatat că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Image
Image