fbpx

Polițist din Craiova arestat preventiv pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o copilă de 13 ani. Individul filma partidele de amor

Image
Image

Un polițist de 33 de ani, din Craiova, a fost reținut și apoi arestat preventiv după ce a ieșit la iveală că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o copilă de numai 13 ani pe care a și filmat-o și fotografiat-o în poziții explicite.

Detaliile cazului au fost prezentate, vineri dimineață, de DIICOT:

"La data de 30.10.2019 procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A. I. B., agent în cadrul I.P.J. DOLJ -Secția 5 Poliție Craiova, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de raport sexual cu un minor și pornografie infantilă prin sisteme informatice.

În fapt s-a reţinut că, începând cu toamna anului 2017, inculpatul A. I. B. a întreținut relații sexuale cu o persoană vătămată, în acel moment în vârstă de 13 ani, ulterior realizând cu aceasta, folosind telefonul mobil, mai multe fișiere foto și video cu caracter sexual explicit.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că inculpatul își desfășoară activitatea ca agent în cadrul I.P.J. DOLJ -Secției 5 Poliție Craiova, fiind divorțat și având în întreținere un copil minor.

În toamna anului 2017, mergând în zona stadionului din Segarcea, în apropierea apartamentului deținut de către părinții săi, inculpatul A. I. B. o cunoaște pe persoana vătămată minoră, în acel moment în vârstă de 12 ani, elevă la o școala generală din localitate.

Conform declarațiilor date, persoana vătămată minoră, i-a cerut o țigară, în cadrul discuțiilor avute, inculpatului A. I. B. solicitându-i profilul unei reţele de socializare, pentru a putea ține legătura.

În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului sau telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa la în localitatea Segarcea iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale.

Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal.

Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată, în poziții cu același caracter sau prin expunerea organelor genitale ale acesteia.

De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut.

Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019.

La data de 31 octombrie 2019, Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile."

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.