fbpx

Şofer oprit de poliţişti după o urmărire de 100 de kilometri şi mai multe focuri de armă

Image
Image

Poliţiştii craioveni au urmărit aproape 100 de kilometri şi au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un tânăr de 20 de ani, din Olt, care conducea un Renault, deşi nu are permis de conducere. Mai mult decât atât, tânărul se afla sub control judiciar, după ce mai fusese prins la volan fără permis.

„În noaptea de 14 spre 15 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Caracal, au observat un autoturism care, la vederea autospecialei de poliţie, a demarat în trombă în direcţia comunei Coşoveni. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, dar şi de pe traseul Craiova – Leu – Caracal, însă conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea. După ce conducătorul auto a fost somat, la ieşiea din comuna Leu, unul dintre poliţişti a executat șase focuri de avertisment în plan vertical, însă persoana de la volanul autoturismului nu a oprit. A continuat urmărirea acestuia în judeţul Olt, iar în oraşul Corabia, cu sprijinul lucrătorilor de poliție din această localitate, autoturismul a fost oprit“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

După ce au oprit autoturismul, poliţiştii au constatat că era condus de un tânăr de 20 de ani, din oraşul Corabia, care nu era la prima infracţiune de acest fel. De altfel, el era sub control judiciar tot pentru conducere fără permis şi avea interdicţie de a părăsi judeţul Olt, informează Gazeta de Sud.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.