fbpx

Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite

Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite

Image
Image

Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 1 mai, în localitatea Băileşti din judeţul Dolj.

”Ieri, 1 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din cercetările efectuate de polițiști, în cursul aceleiași zile, bărbatul i-ar fi aruncat fostei sale concubine, o femeie de 34 de ani, din Băilești, în zona feței o substanță chimică. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat IPJ Dolj, într-un mesaj citat de Gazeta de Sud. Bărbatul în vârstă de 53 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, mai arată sursa citată. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Băilești.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.