fbpx

Un bătrân în vârstă de 72 de ani a fost reținut pentru că a violat două fetițe de numai 5 ani

Un bătrân în vârstă de 72 de ani a fost reținut pentru că a violat două fetițe de numai 5 ani

Image
Image

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit realitatea.net, în seara de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 72 de ani, din comuna Bârca, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

În ziua respective polițiștii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit sursei citate, bărbatul le-ar fi invitat pe cele două copilițe în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării une măsuri preventive.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Sursă foto realitatea.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.