Un minor de 13 ani, care a provocat un accident rutier, cercetat penal pentru conducere fără permis

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un minor de 13 ani, din Craiova, este cercetat pentru conducere fără permis. Copilul după ce s-a urcat la volanul unui autoturism a lovit mai multe maşini parcate pe stradă. Cu dosar penal s-a ales şi un alt minor în vârstă de 15 ani, care i-a încredinţat celui dintâi automobilul.

„Ieri, 3 septembrie, politiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str.1 Decembrie 1918. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 13 ani, din Craiova, ar fi condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi a lovit mai multe autoturisme parcate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Din cercetări a rezultat şi faptul că autoturismul în cauză îi fusese încredinţat de un alt tânăr, de 15 ani”, au precizat poliţiştii doljeni, potrivit gds.ro.

Oamenii legii au stabilit că băiatul de 15 ani a luat maşina părinţilor, fără ştirea acestora, după care i-a imprumutat-o amicului său de 13 ani.
„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, a fost întocmit un dosar şi pentru încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Imagine cu caracter ilustrativ, Realitatea Oltului.

Image