fbpx

Un suspect a reuşit să fugă, încătuşat, dintr-o secţie de Poliţie din Dolj

Un suspect a reuşit să fugă, încătuşat, dintr-o secţie de Poliţie din Dolj

Image
Image

Un bărbat a pus pe jar autorităţile dintr-o comună din Dolj, după ce a fugit, încătuşat, dintr-o secţie de Poliţie, în momentul în care i se pregătea transferul către centrul de arest preventiv al IPJ. Suspectul fusese adus la audieri după ce îşi bătuse vecinii.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au dispus, duminică, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 57 de ani, cercetat pentru loviri şi alte violenţe, după ce îşi bătuse doi consăteni. Prima faptă a avut loc în 2017, iar victima a avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale, în timp ce a doua faptă s-a petrecut pe 14 iunie anul curent, victima fiind spitalizată pentru 20 de zile, potrivit informaţiilor publicate de "Adevărul". După ce l-au informat pe suspect că pe numele său s-a eliberat o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, poliţiştii l-au lăsat singur într-o încăpere, cu cătuşele la mâini, şi au mers să pregătească plecarea spre centrul de arest al IPJ din Craiova. Când au revenit, au văzut că acesta reuşise să fugă pe fereastră.

Pentru prinderea evadatului au fost instituite filtre rutiere în tot judeţul Dolj, dar şi în judeţele învecinate. În plus, un elicopter a survolat minute în şir zona de vegetaţie din comuna Şimnicu de Sus, mai notează sursa citată.

"În urma activităţilor de cautare, periere şi scotocire, în jurul orelor 00.05, bărbatul a fost găsit şi prins într-un şanţ cu vegetatie abundentă, de pe marginea unui drum secundar de pe raza comunei Şimnicu de Sus, la aproximativ 800 metri de sediul poliţiei", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.