fbpx

Un tren de marfă plin cu cărbune a deraiat

Un tren de marfă plin cu cărbune a deraiat

Image
Image

Deraierea a 9 vagoane, dintre care 6 răsturnate, s-a produs între stațiile Răcari și Coțofeni, iar incidentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, precizează CFR.

Potrivit hotnews.ro, transportul feroviar de călători, SRCF Craiova va asigura transbordarea cu mașini pentru pasagerii din trenurile care urmează să tranziteze această zonă, pe relația Filiași - Coțofeni. Potrivit CFR SA, pasagerii trenului R 2080 au fost deja preluați de autocare.

"Menționăm totodată faptul că, această măsură - transbordare auto -, necesară continuității traficului feroviar, va fi menținută până la finalizarea tuturor intervențiilor necesare, în astfel de evenimente, de la ridicarea, repunerea vagoanelor pe șina, retragerea lor în stație, inclusiv verificarea liniei și, în funcție de constatările personalului de specialitate, lucrări de reparații la linie și la componentele infrastructurii feroviare, dacă situația o impune", adaugă compania naţională de căi ferate, care le cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova.

Conform sursei citate, garnitura feroviară, compusă din 39 de vagoane încărcate cu cărbune (3.100 de tone), aparține operatorului național de transport feroviar de marfă și circula pe relația Motru Est - Cernele.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursă hotnews.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.