VIDEO. Bătaie cruntă în centrul Craiovei. Unul dintre agresori este dat în urmărire generală

agresor urmărire generală
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi bărbați au fost snopiţi în bătaie, într-un local din Centrul Vechi al Craiovei, sâmbătă dimineaţa. Scandalul a început într-un club, apoi a continuat în zona din faţa localului.

În imagini se vede cum între mai mulţi bărbaţi izbucneşte un scandal în timp ce ascultau muzică şi dansau. Scandalul a escaladat rapid, câţiva dintre tineri devenind violenţi. Încăierarea a continuat în afara localului. Victimele, două la număr, au încercat să fugă, însă au fost prinşi de agresori şi bătuţi crunt. Ambii au ajuns la spital pentru îngrijiri. Potrivit Gazeta de Sud, poliţiştii au confirmat evenimentul, au transmis că se fac cercetări, se audiază martori şi au precizat că unul dintre agresori a fost dat în urmărire generală. Acesta ar fi fiul unui important om de afaceri din Craiova.
„În cauză, polițiștii au efectuat verificări, până în prezent fiind identificate cinci persoane care au fost implicate în eveniment. O persoană a fost dată în consemn la frontieră“,au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Fiindcă iniţial s-a crezut că una dintre victimele agresiunii ar fi poliţist în cadrul IPJ Dolj, reprezentanţii instituţiei au infirmat informaţia. „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind implicarea unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în evenimentul produs la data de 16 septembrie, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj infirmă speculațiile apărute în spațiul public“, a transmis inspectoratul de poliţie conform sursei citate.


 

Foto captura video gds.ro

Image