Accident grav între un microbuz şi un autoturism. 4 persoane au fost rănite

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Patru persoane au fost transportate la spital, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier produs la Târgu Jiu, în acesta fiind implicate un microbuz cu 12 oameni şi un autoturism. Două dintre victime sunt din microbuz, iar celelalte două se aflau în autoturism.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au anunţat că, sâmbătă dimineaţă, s-a produs un accident rutier pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu, fiind implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 12 persoane. În urma impactului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre un bărbat şi o femeie din microbuz şi de alte două femei aflate în autoturism.

Cele patru victime au primit primul ajutor calificat la locul accidentului şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Târgu Jiu pentru investigaţii medicale suplimentare, relatează România TV. ISU Gorj a trimis la accident două echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă trei echipaje.

Image