fbpx

Angajat al Uzinei Mecanice Sadu mușcat de o viperă la locul de muncă

Image
Image

Un bărbat de 47 de ani, salariat al Uzinei Mecanice (UM) Sadu, a fost mușcat de o viperă luni dimineață, în timp ce se afla la serviciu. Incidentul a avut loc în momentul în care operatorul de la Secția Pirotehnie a vrut să intre într-o clădire a unității.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Jiu unde i-a fost administrat vaccinul împotriva mușcăturii de viperă. Va rămâne în spital pentru câteva zile, spune directorul Constantin Tănăsoiu. ”A deschis un compartiment din cadrul atelierului. O viperă, pe care n-a observat-o, l-a înțepat imediat. Nu și-a dat seama inițial. Abia mai târziu a realizat, după ce a început să aibă dureri la picior. L-au dus la spital, i-au făcut antiviperinul și, am vorbit cu el acum, e o procedură, trebuie să-l țină sub observație pentru 24 sau 48 de ore”, a declarat Constantin Tănăsoiu, directorul UM Sadu, potrivit Pandurul.ro.

Incidentul este anchetat acum și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj (ITM).
Salariații UM Sadu sunt mereu predispuși la astfel de incidente. O spune chiar conducerea unității. ”De șerpi și vipere nu ducem lipsă. Și nici de scorpioni. Încă n-a dat căldura, dar când va da… E patria lor. Stânga munte, dreapta munte, apă la mijloc. Vă dați seama. Ne ferim de ei”, a mai spus directorul UM Sadu.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.