fbpx

Curat ghinion! Două autoturisme care aveau acelaşi număr de înmatriculare au fost oprite de Poliție

Curat ghinion! Două autoturisme care aveau acelaşi număr de înmatriculare au fost oprite de Poliție

Image
Image

Polițiștii au oprit, pe un drum naţional, două autoturisme, unul tractat de altul, care aveau acelaşi număr de înmatriculare. Verificările au arătat că autoturismul tractat era înscris în circulaţie, dar cu alte numere. Poliţiştii au deschis dosar penal vizând infracţiunea de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit gorjonline.ro, joi 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au oprit pentru control pe DN 66 Rovinari, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din orașul Băile Herculane, județul Caraș Severin. Acesta tracta un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, având aplicate placuțe cu numărul de înmatriculare identice cu cele ale primului autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că numerele de înmatriculare aparțineau autoturismului condus de tânărul de 22 de ani, iar autoturismul tractat era înmatriculat în circulație cu alte numere.

Conform sursei citate, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

Foto ilustrativ, facebook.com/www.politiaromana.ro

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.