fbpx

Jandarm și polițist împușcați cu un pistol cu bile de un șofer nervos

Image
Image

Un șofer a tras cu pistolul spre un jandarm și un polițist care i-au cerut să se legitimeze. S-a întâmplat sâmbătă, pe E 79, în localitatea gorjeană Drăguțești.

Potrivit prim-procurorului Camelia Caragea, bărbatul de 28 de ani este acuzat că, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04.00, ar fi făcut uz de un pistol cu bile, în localitatea Drăguţeşti. „Au fost sesizaţi poliţiştii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguţeşti, există o persoană care vomita în mijlocul drumului şi care s-a urcat într-o maşină. Urmare a apelului, un poliţist şi un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat şi s-a adresat ameninţător faţă de ei şi a scos un pistol. Nu şi-au dat seama nici poliţistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deşi au scos armele, nu au tras. Când şi-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat şi nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviţi”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru Mediafax.

Oamenii legii fac pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi urmează să dispună măsura reţinerii tânărului, întrucât fapta prezintă pericol, în opinia procurorului.

Bărbatul este audiat.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.