O elevă s-a aruncat de la etaj la şcoală, din cauza unei medii mici

O elevă s-a aruncat de la etaj la şcoală, din cauza unei medii mici
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incident şocant s-a petrecut luni dimineaţă, la o şcoală din Gorj. O elevă s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici, care ar fi dus-o în situaţie de corigenţă.

O elevă în vârstă de 15 ani a ameninţat că se sinucide, la Liceul Tehnologic nr. 2 din Târgu Jiu. Fata a deschis un geam din sala de clasă, situată la etajul unu al unităţii de învăţământ, s-a urcat pe pervaz, ameninţând, iar la scurt timp a sărit. Aceasta a scăpat fără zgârieturi, putând să revină la cursuri la scurt timp, informează site-ul gorjonline.ro.

Eleva de 15 ani a scăpat teafără după ce s-a aruncat de la etaj

"Am fost sesizați cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenință că se sinucide. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă. A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni. S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere", a anunţat IPJ Gorj.

Fata ar fi recurs la acest gest după ce a aflat că media încheiată la o disciplină ar fi dus-o în situație de corigență, relatează România TV, care mai arată că fata se afla într-un program de consiliere, după ce și anul trecut a avut probleme de comportament.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image