O profesoară de limba română reclamă că a fost bătută, sechestrată şi şantajată de o şefă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Incident şocant la o şcoală din judeţul Gorj! O profesoară de limba română reclamă că a fost lovită, sechestrată şi şantajată de directoarea adjunctă a şcolii unde aceasta predă. Pe numele directoarei a fost deschis un dosar penal.

Felicia Boceanu este titulară a Școlii Gimnaziale „Ghe. Tătărescu" din Târgu-Jiu, cu o vechime la catedră de 19 ani. Femeia lucrează în această unitate de învățământ de 8 ani, iar în luna februarie a depus o plângere penală împotriva directorului adjunct al școlii, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Aceasta susţine că directoarea adjunctă a lovit-o în biroul ei, închizând-o acolo după incident, informează România TV. Asta pentru că profesoara și-a exprimat nemulțumirea legată de limbajul nepotrivit al directoarei la adresa cadrelor didactice, la o întrevedere cu inspectorul de sector.

"Prima dată a încuiat ușa, m-am speriat și nu am știut cum să reacționez, eram rușinată și nu înțelegeam ce se întâmplă, știind că toți colegii nu erau în zonă, fiind la ore. Apoi, adjuncta mi-a băgat mâinile sub păr, m-a tras, m-a izbit cu putere de perete și apoi de birou, în timp ce mă drăcuia pentru că am vorbit despre ea la acea întrunire. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a stat apoi cu mine în birou, ea pe scaun și eu în picioare, în timp ce continua să îmi spună ce să fac în prezența ei. Mi-a spus chiar, textual, că atunci când ea intră în cancelarie, eu să zâmbesc”, a povestit profesoara în declaraţiile date Poliţiei.

Image
Image