PLAN ROȘU de INTERVENȚIE în Gorj! Un pod în construcție s-a prăbușit // UPDATE - Patru victime, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autoritățile din Gorj au declanșat joi, în jurul prânzului, planul roșu de intervenție după ce traversa unui pod în lucru a căzut. În urma incidentului petrecut în localitatea Stoina ar fi rezultat șapte victime, din datele de la acest moment.

"În urmă cu câteva momente am fost solicitaţi să intervenim de urgenţă pentru gestionarea unei situaţii generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat şapte victime. La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judeţului Gorj a fost activat planul roşu de intervenţie", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, pentru Agerpres.

Victimele ar fi muncitori care lucrau la podul respectiv.

UPDATE - "Două persoane (un bărbat şi o femeie) au fost prinşi de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalţi doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, citat de Agerpres.

 

 

Image