fbpx

Primele declarații ale gorjencei căsătorită cu italianul diagnosticat cu coronavirus: „Deocamdată nouă nu ne-au spus nimic!”

Primele declarații ale gorjencei căsătorită cu italianul diagnosticat cu coronavirus: „Deocamdată nouă nu ne-au spus nimic!”

Image
Image

Femeia de 43 de ani din Peșteana Jiu, comuna Bîlteni, căsătorită cu italianul diagnosticat cu coronavirus a făcut primele declarații pentru reporterii Gorj Domino. Inițial femeia s-a arătat revoltată de relatările presei și susține că știrile cu vânătoarea de la Slivilești la care ar fi participat soțul său sunt false. „ Am nevoie de pace și de liniște, deja cu presa asta au ieșit o grămadă de știri false cu vânătoarea și altele. Părinții mei sunt bătrâni și au nevoie de liniște, iar viața mea privată, e viața mea privată” a declarat femeia.

Soția italianului afirmă că a avut discuții cu prefectul de Gorj și cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe însă, deocamdată, nu primit nimic oficial de la autoritățile italiene care să confirme că soțul său a fost contaminat cu COVID 19.

„ Deocamdată nouă nu ne-au spus nimic. Avocatul meu, până când nu am în mână documente care confirmă ceea ce e de zis, nu am nimic de zis. Eu vorbesc cu părinții mei la Târgu Jiu, prefectul m-a chemat (telefonat- n.r.), am vorbit cu Ministerul de Externe, ei știu deja tot”, a conchis gorjeanca.

Potrivit stirileprotv.ro, cetățeanul italian, în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticat la Rimini, în Italia, cu temutul coronavirus, după ce s-a întors din România. Bărbatul a vizitat rudele din Gorj ale soției sale, în comuna Bâlteni, iar apoi a fost în alte două comune, dar și la Târgu Jiu, unde are un apartament în care a stat mai multe zile.

Captura video stirileprotv.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.