fbpx

Sună cunoscut? Municipiul Motru a rămas fără căldură și apă caldă

Sună cunoscut? Municipiul Motru a rămas fără căldură și apă caldă

Image
Image

Locuitorii municipiului Motru, din judeţul Gorj, au rămas luni dimineață fără căldură și apă caldă, după ce operatorul a oprit cazanul termocentralei.

Municipiul Motru a rămas luni dimineață fără căldură și apă caldă. Cazanul principal pentru prepararea agentului termic a fost oprit de către Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru, informează Gazeta de Sud. Operatorul spune că problema pleacă de la o intervenţie la reţeaua electrică şi speră ca alimentarea să fie reluată cât mai rapid.

Potrivit UATAA Motru, CEZ execută lucrări la rețeaua electrică din zonă. „Datorită unor lucrări efectuate de CEZ Distribuție în stația de 20kV, ce le aparține, suntem obligați să întrerupem furnizarea agentului termic. După terminarea lucrărilor și reluarea alimentării societății cu energie electrică, vom începe manevrele de pornire cazan”, a transmis Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a declarat că speră ca furnizarea agentului termic să fie reluată în cursul acestei zile, mai notează Gazeta de Sud. Lucrările erau necesare pentru a preveni apariția unor avarii la rețeaua electrică în perioada de iarnă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.