Trei bărbați, acuzați că au răpit o adolescentă de 15 ani, reținuți de polițiști

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Trei dintre cele cinci persoane acuzate că, duminică, ar fi răpit o minoră de 15 ani, de pe o stradă din Țânțăreni, au ieșit, astăzi, din arestul IPJ Gorj. Cei trei bărbați vor fi audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Potrivit Gorjeanul, poliţiştii au intervenit, duminică, pentru a salva o tânără de 15 de ani, care ar fi fost luată de pe o stradă din comuna Țânțăreni, de către cei cinci bărbaţi. Aceștia ar fi urcat-o cu forţa într-o maşină și ar fi plecat spre județul Dolj. Tatăl minorei a cerut ajutorul oamenilor legii. În urma audierilor, trei dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

“În seara zilei de 26 mai, polițisti din cadrul Poliției Orașului Targu- Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Țânțăreni, despre faptul că persoane necunoscute ar fi luat-o cu forța pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani și au plecat cu un autoturism spre judetul Dolj.
Având în vedere cele sesizate, la nivelul IPJ Gorj a fost constituită o echipa operativă, formată din politiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj și Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, care, din cercetările efectuate în cauză, au reușit cu operativitate identificarea, atât a minorei, cât și a celor cinci bănuiți, fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani și doi minori, de 15, respectiv 17 ani, toți din comuna Tânțăreni.
La data de 27 mai, polițiștii au continuat urmărirea penală față de cele cinci persoane de sex masculin, iar față de cei trei bărbați, de 28, 29, respectiv 32 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.
Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar la data de 28 mai bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe langa Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Sursă foto Gorjeanul.

Image