Un şofer român care reclama pe Facebook o conspiraţie privind coronavirusul a murit de coronavirus

Un şofer român care reclama pe Facebook o conspiraţie privind coronavirusul a murit de coronavirus
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un şofer român de TIR în vârstă de 47 de ani întreba în urmă cu o lună pe Facebook dacă ştie cineva o persoană care a murit din cauza noului coronavirus. Marian Giurea se întreba dacă nu cumva isteria provocată de coronavirus este o conspiraţie. Bărbatul a murit răpus de virus la Paris, transmite Mediafax.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”, scria el.

Câteva săptămâni mai târziu, Marian Giurea a murit din cauza COVID-19 într-un spital din Paris, au anunţat apropiaţii săi. „Am rămas şocat când sora mea m-a anunţat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat în urmă cu o săptămână”, a spus un apropiat pentru Gorjeanul.ro. Potrivit sursei citate, în ultima conversație la telefon cu rudele și familia, bărbatul a spus că nu e de glumit cu acest virus, deși era sceptic în continuare. Un alt prieten scria înainte de decesul acestuia, pe Facebook, că bărbatul nu suferea de nicio altă boală.

Image