fbpx

Un şofer român care reclama pe Facebook o conspiraţie privind coronavirusul a murit de coronavirus

Un şofer român care reclama pe Facebook o conspiraţie privind coronavirusul a murit de coronavirus

Image
Image

Un şofer român de TIR în vârstă de 47 de ani întreba în urmă cu o lună pe Facebook dacă ştie cineva o persoană care a murit din cauza noului coronavirus. Marian Giurea se întreba dacă nu cumva isteria provocată de coronavirus este o conspiraţie. Bărbatul a murit răpus de virus la Paris, transmite Mediafax.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”, scria el.

Câteva săptămâni mai târziu, Marian Giurea a murit din cauza COVID-19 într-un spital din Paris, au anunţat apropiaţii săi. „Am rămas şocat când sora mea m-a anunţat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat în urmă cu o săptămână”, a spus un apropiat pentru Gorjeanul.ro. Potrivit sursei citate, în ultima conversație la telefon cu rudele și familia, bărbatul a spus că nu e de glumit cu acest virus, deși era sceptic în continuare. Un alt prieten scria înainte de decesul acestuia, pe Facebook, că bărbatul nu suferea de nicio altă boală.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.