fbpx

Un elev de 16 ani găsit inconştient în curtea şcolii, luat de Ambulanţă

Un elev de 16 ani găsit inconştient în curtea şcolii, luat de Ambulanţă

Image
Image

Un elev de la un liceu din Târgu Jiu a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la spital, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă în curtea şcolii. Din primele informaţii, copilul a fost găsit în stare de inconştienţă de alţi elevi al liceului care au anunţat conducerea şcolii. Este vorba despre un elev de 16 ani care, din primele informaţii, ar fi vrut să sară gardul în timpul unei pauze. El a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă, iar în prezent este la spital.

 

"Din datele de la conducerea unităţii de învăţământ, se pare că elevul a fost găsit în stare de inconştienţă de alţi elevi care au anunţat imediat conducerea şcolii. 

S-au deplasat împreună acolo unde fusese găsit elevul, nu dădea semne că ar răspunde, era inconştient, s-a apelat nr de urgenţă 112, a venit echiajul şi l-a preluat.

A venit şi un echipaj de Poliţie.

Momentan, elevul se află la spital, nu ştim starea lui medicală.

Din discuţiile purtate cu conducerea şcolii, nu reiese că elevul ar fi fost găsit în stare de inconştienţă în apropierea vreunui gard, a transmis conducerea şcolii, ci spun că a fost găsit departe de gard. Se confirmă în schimb că era în pauză.

Inspectoratul Şcolar a început demararea unei anchete interne, rezultatele vor fi publice, acum este în derulare o anchetă internă privitoare la acest subiect", a declarat Ionuţ Catrina, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, vineri, la Antena 3.

 

Sursă foto Antena3.ro.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.