Un tânăr a fost împuşcat în cap, aproape de un poligon de tragere. El anunţă că va da în judecată Jandarmeria

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 22 de ani din județul Gorj a fost împușcat luni, în timp ce se afla la doi kilometri de un poligon de tragere din orașul Târgu-Cărbunești, unde se antrenau 100 de jandarmi. La două zile distanţă, după ce a ajuns la spital în stare gravă şi a fost operat de urgenţă, victima anunţă că va cere daune în instanţă pentru trauma suferită.

Tânărul a scăpat miraculos cu viață după ce a fost împușcat în cap de la aproximativ doi kilometri distanță de poligonul de tragere. Parchetul Militar a demarat o anchetă și toate tragerile programate acolo au fost sistate, informează Digi 24. "Dintr-o dată, m-am trezit pe spate. N-am știut, n-am realizat nimic. Prima oară, când am ajuns la spitalul de la Târgu-Cărbunești, mi-au zis că am un glonț în cap", a povestit tânărul pentru Digi 24. Constantin era la doi kilometri jumătate distanță de poligonul din Târgu-Cărbunești în momentul când a fost lovit de glonț. A fost secerat din picioare, s-a prăbușit chiar sub privirile a doi prieteni în curtea bisericii din satul Măceșu. Chiar dacă se simte norocos că a scăpat cu viață, tânărul de 22 de ani vrea să dea în judecată Jandarmeria Gorj și să ceară daune.

Constantin a fost dus la spitalul din Târgu-Cărbunești, dar, depășiți de situație, medicii de aici au cerut transferul la Craiova, acolo unde a și fost operat.

Oamenii care locuiesc în apropierea poligonului stau acum cu frica-n sân. O femeie a povestit cum, în urmă cu trei ani, i-a fost împușcat porcul din curte.

Ministerul Apărării Naționale a sistat toate tragerile programate la poligonul din Gorj, mai anunţă sursa citată.

Image
Image