fbpx

Un tânăr a fost împuşcat în cap, aproape de un poligon de tragere. El anunţă că va da în judecată Jandarmeria

Image
Image

Un tânăr de 22 de ani din județul Gorj a fost împușcat luni, în timp ce se afla la doi kilometri de un poligon de tragere din orașul Târgu-Cărbunești, unde se antrenau 100 de jandarmi. La două zile distanţă, după ce a ajuns la spital în stare gravă şi a fost operat de urgenţă, victima anunţă că va cere daune în instanţă pentru trauma suferită.

Tânărul a scăpat miraculos cu viață după ce a fost împușcat în cap de la aproximativ doi kilometri distanță de poligonul de tragere. Parchetul Militar a demarat o anchetă și toate tragerile programate acolo au fost sistate, informează Digi 24. "Dintr-o dată, m-am trezit pe spate. N-am știut, n-am realizat nimic. Prima oară, când am ajuns la spitalul de la Târgu-Cărbunești, mi-au zis că am un glonț în cap", a povestit tânărul pentru Digi 24. Constantin era la doi kilometri jumătate distanță de poligonul din Târgu-Cărbunești în momentul când a fost lovit de glonț. A fost secerat din picioare, s-a prăbușit chiar sub privirile a doi prieteni în curtea bisericii din satul Măceșu. Chiar dacă se simte norocos că a scăpat cu viață, tânărul de 22 de ani vrea să dea în judecată Jandarmeria Gorj și să ceară daune.

Constantin a fost dus la spitalul din Târgu-Cărbunești, dar, depășiți de situație, medicii de aici au cerut transferul la Craiova, acolo unde a și fost operat.

Oamenii care locuiesc în apropierea poligonului stau acum cu frica-n sân. O femeie a povestit cum, în urmă cu trei ani, i-a fost împușcat porcul din curte.

Ministerul Apărării Naționale a sistat toate tragerile programate la poligonul din Gorj, mai anunţă sursa citată.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.