fbpx

VIDEO - Tânăr din Gorj, obligat să amâne nunta după ce a fost bătut la petrecerea burlacilor

Image
Image

Unui tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, i-a fost extirpat un rinichi și se află în continuare în stare gravă la spital, în urma unui scandal care a avut loc pe 1 iunie,  în clubul Keops, din Petroșani.
Acesta și alti doi tineri din Rovinari și Târgu-Jiu ar fi intrat în conflict cu Vasile Andrei Hegheș, un bodyguard care a fost reținut de polițiști, iar astăzi va fi prezentat în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru vătămare corporală gravă.
Potrivit gorjeanul.ro, tânărul internat în spital se afla la petrecerea burlacilor, iar în ziua următoare avea programată nunta. Acesta și-a anunțat prietenii, pe Facebook, că evenimentul a fost anulat.
 ”Dorim să anunțăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne sprijiniti, dar vă rugam să ne acordați un timp de liniște, după care vă vom căuta noi”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a tânărului din Rovinari.

Potrivit HotNews, bodyguardul care l-a bătut pe tânăr cu o zi înainte de nuntă, la un bar din Petroșani a fost reținut, acuzat de vătămare corporală gravă și va fi dus, joi, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.
În timp ce bodyguardul din Petroșani va fi prezentat de procurorul de caz, ceilalți doi tineri care au participat la scandal, prieteni ai viitorului mire, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit anchetatorilor, cei doi au nevoie de 30-35, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce bodyuguardul încătușat ar fi suferit leziuni pentru care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Sursă video gorjeanul.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.