Accident cu cinci victime din cauza unui şofer băut

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Accident cu cinci victime, la Turnu Severin, din cauza unui șofer băut. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care a condus nebunește pe străzile orașului. El nu a respectat semnele de circulație, iar autoturismul său s-a ciocnit violent cu o altă mașină.

Băut bine, un tânăr teribilist s-a urcat la volan şi a gonit cu viteză pe străzile oraşului Drobeta Turnu Severin. La un moment dat a trecut pe roşu, apoi nu a oprit la un stop şi a intrat pe o strada cu sens unic. Vehiculul pe care îl conduce s-a ciocnit violent cu o mașină în care se afla o familie întreagă, apoi a ricoşat într-un autoturism parcat, informează România TV.

Cei doi soţi şi fiul lor, care se aflau în mașina lovită, au fost răniţi şi au ajuns la spital. De suferit a avut si un tânăr care se afla în dreapta şoferului vinovat, dar cel mai grav a fost rănit un pieton care mergea pe trotuar.

Soferul vinovat a rămas fără permis de conducere si este urmărit penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, relatează România TV.

Image