fbpx

Amendă de 4.000 de lei pentru o femeie care a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. De fapt fusese provocată într-un joc

Amendă de 4.000 de lei pentru o femeie care a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. De fapt fusese provocată într-un joc

Image
Image

O femeie în toată firea a sunat la 112 și a cerut ajutor suspinând că este sechestrată și amenințată cu moartea. Polițiștii au localizat apelul și s-au deplasat la fața locului doar ca să constate că totul fusese o joacă.

 

”La data de 26 martie a.c., ora 20:42, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă au fost sesizaţi telefonic de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, ulterior terminalul mobil fiind închis şi nu s-a mai putut relaţiona cu persoana care a făcut sesizarea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul poliţiei oraş Baia de Aramă care în urma verificărilor efectuate au stabilit că terminalul mobil de pe care s-a făcut apelul apare localizat pe o stradă din oraşul Baia de Aramă, iar din datele obţinute a fost identificat un imobil unde s-ar fi putut afla persoana în cauză”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au intrat în locuinţă, unde au identificat apelantul, o femeie de 34 de ani care a recunoscut că apelul fusese unul fals.

”Având în vedere caracterul sesizării poliţiştii au pătruns în imobilul respectiv, unde au identificat şase persoane printre care şi o femeie de 34 de ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj. Aceasta a relatat poliţiştilor că, în urma unei provocări primite în timpul unui joc, a apelat nejustificat Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane şi a sesizat faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, aspecte neconforme realităţii”, mai precizează IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au amendat-o pe femeie cu 4000 de lei nerespectarea prevederilor OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.