fbpx

Arheologii care căutau vestigii lângă podul lui Traian au descoperit rămășițe umane de dată recentă

Arheologii care căutau vestigii lângă podul lui Traian au descoperit rămășițe umane de dată recentă

Image
Image

Descoperire macabră făcută de arheologi, în Drobeta Turnu Severin. În timp ce căutau vestigii lângă piciorul podului construit peste Dunăre de Apolodor din Damasc, au dat peste rămășițe umane.

Nu antice, așa cum ne-am aștepta. Ar fi vorba depre osemintele unei femei care a fost îngropată în zonă la începutul anilor 2000. Potrivit stirileprotv.ro, criminaliștii au preluat cazul și încearcă să dezlege misterul.

La început, arheologii au crezut că au descoperit fragmente osoase din Antichitate. Dar anumite indicii i-au făcut să își schimbe repede părerea: haine care nu erau putrezite și peste fragmentele osoase plăci de beton, care nu aveau cum să provină din perioada romană.

O parte dintr-un zid roman a fost spart pentru a face loc cadavrului. Și poziția scheletului a ridicat suspiciuni, încă de la început.

Resturile de haine și fragmentele osoase au fost ridicate de criminaliști.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii uciderii din culpă. Se vor face toate verificările necesare pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor.”, a declarat, potrivit sursei citate, Corina Moraru, IPJ Mehedinți.

Săpăturile arheologilor au fost oprite.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto: captura stirileprotv.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.