fbpx

Bătrână din Mehedinți, ucisă cu vătraiul de fiul său

Bătrână din Mehedinți, ucisă cu vătraiul de fiul său

Image
Image

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în satul Izvorălu din județul Mehedinți. Un bărbat în vârstă de 47 de ani și-a ucis mama de 73 de ani, aplicându-i mai multe lovituri pe corp cu un vătrai.

Potrivit realitateademehedinti.net, localnicii spun că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice și își bătea deseori mama. Biata femeie nu povestea niciodată prin ce chinuri trecea, dar nimeni nu s-a gândit că fiul ei va ajunge să o omoare.

Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs crima, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat de lucrătorii serviciului de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul care și-a ucis mama în bătaie a fost reținut joi seară, la ora 23,00 și în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Tribunalului Județean Mehedinți cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, suspectul, I. Constantin, de 47 de ani, neagă că și-a omorât mama. El a povestit anchetatorilor că doar a împins-o și că mama sa ar fi ieșit supărată afară.

Afirmațiile sale sunt însă contrazise de fapte, bătrâna în vârstă de 73 de ani fiind găsită joi dimineață plină de sânge, cu multiple lovituri.

Credit foto portalsm.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.