Președintele USR Mehedinți, bătut în timp ce împărțea ziare și pliante

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Președintele USR Mehedinți, Claudiu-Valentin Chiriac, a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante, potrivit unei postări pe Facebook a USR. Poliția Mehedinți anunță că a fost sesizată de spitalul la care s-a prezentat bărbatul și încearcă să îi identifice pe autori.

„Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD, în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte”, scrie în postarea USR Mehedinți.

Potrivit reprezentanților USR Mehedinți, președintele organizației județene, Claudiu-Valentin Chiriac, „a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, de către cei care nu accepta faptul că românii vor să scape de hoție”. „Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”, se mai arată în postarea însoțită de două poze cu bărbatul lovit.

Potrivit Poliției Mehedinți, bărbatul s-a prezentat, în noaptea de marți spre miercuri, la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin, declarând că a fost agresat de persoane neidentificate, relatează Digi 24.

Image