Primarul unui municipiu din România, izolat la domiciului din cauza coronavirusului, la revenirea dintr-o deplasare peste graniţe

Primarul unui municipiu din România, izolat la domiciului din cauza coronavirusului, la revenirea dintr-o deplasare peste graniţe
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, izolat la domiciului din cauza coronavirusului! Asta după ce pe 19 februarie s-a întors de la Milano, unde efectuase o vizită de lucru alături de mai mulţi subalterni. Și Deputata PNL Mara Calista şi soţul ei au intrat în carantină la domiciliu, la revenirea dintr-o excursie în Italia, informează România TV.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Mehedinţi, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, împreună cu alţi 12 funcţionari ai Primăriei, a fost într-o delegaţie la Milano, în perioada 15-19 februarie. Ca urmare a alertei de coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a dispus ca toate cele 13 persoane să fie izolate acasă şi monitorizate.

La această oră, în Mehedinţi sunt izolate acasă şi monitorizate de medici 20 de persoane revenite în ultimele două săptămâni din Italia sau din China. Potrivit reprezentanţilor DSP Mehedinţi, în fiecare punct de trecere a frontierei din judeţ se află un medic care verifică persoanele care se întorc din zonele declarate cu risc de îmbolnăvire cu coronavirus.

De asemenea, Deputatul PNL Mara Calista şi soţul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului, mai transmite România TV. Cei doi soţi au vizitat Italia şi au participat la Carnavalul de la Veneţia. Deşi nu prezintă simptome, ea a decis să ia măsurile care se impun.

Image
Image