fbpx

Ancheta se extinde: Scafandrii fac căutări într-un lac din apropierea locuinţei criminalului din Caracal

Image
Image

Autoritățile extind ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Potrivit România TV, scafandrii din mai multe județe au fost chemați pentru a căuta indicii într-un lac din apropierea locuinței criminalului. Se pare că anchetatorii au indicii cu privire la mai multe victime, potrivit sursei citate.

Scafandrii au găsit o valiză cu o pătură, un sac menajer şi o pereche de papuci. Medici IML verifică dacă dunt indicii ale crimelor.

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei, mai notează România TV. Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.